SJÖSONDAGEN

Äntligen dags för Sjösondagen

Vi ser fram emot att möta dig och närmare 100 av dina kollegor från koncernens alla spännande bolag. Det blir en dag av gemenskap, inspiration och reflektion som avslutas med festmiddag, liveband och DJ fram till midnatt.

Torsdag 20 april samlas vi kl 11.30 på Auktionsverket Kulturarena, Tredje Långgatan i centrala Göteborg. Efter en lättare lunch fylls eftermiddagen av inspirerande föreläsningar som spanar både utåt, inåt och framåt. På scenen möter vi fd statsministern och föreläsaren Fredrik Reinfeldt, Doktor i antropologi Katarina Graffman och AI-experten Anders Bjurström. Dessa varvas med lärorika workshops. Dagen avslutar vi tillsammans med en god middag och härlig feststämning hela kvällen lång.

Säkra din plats till Sjösondagen senast tisdag 21 mars.

sincerely-media-dGxOgeXAXm8-unsplash

Sjösondagens talare

Fredrik Reinfeldt

Fd statsminister och föreläsare

VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?

Vart är världen på väg, politiskt och ekonomiskt? Du får höra Fredrik Reinfeldt göra en global trendspaning av hur världen ser ut och vilka möjligheter det för med sig.
Hur ser de nya förutsättningarna ut och vad kan vi förvänta oss framöver?

Katarina Graffman

Doktor i antropologi

FRÅN INDIVID TILL FLOCKDJUR?

Katarina Graffman är doktor i antropologi och pionjär i Sverige inom området tillämpad antropologi. Hennes verktyg är enkla men praktiseras i en komplex värld.
Forskningen sker överallt, då verkligheten är antropologens laboratorium. Katarina brukar säga: Människor säger inte vad de tänker, vet inte vad de känner och gör inte vad de säger. Bland kunderna finns till exempel Volvo, IKEA, Libero, Skanska, Björn Borg, Västtrafik, Sveriges Radio, Bonnier, BBC.

Anders Bjurström

Expert inom AI och maskininlärning

AI PÅ RIKTIGT

Anders Bjurström är en erfaren expert inom AI och maskininlärning som fokuserar på affärsutveckling och teknikkommercialisering.
Han grundade sitt första AI-bolag för 20+ år sedan och är en engagerad föreläsare som brinner för att visa på AI:s potential och hjälpa företag att ta sig hela vägen från idé till driftsatt AI.