Möt företagsbyggarna på Sjöson

Vill du att ditt företag ska växa och letar efter rätt partner? En bra början – som förhoppningsvis får en ännu bättre fortsättning är att prata med någon av oss.

HANS-ANDERS KARLSSON

Grundare | Affärsområdeschef Fastigheter
070-28 48 490

hans-anders.karlsson@sjoson.se

LARS SJÖBERG

Grundare | Affärsområdeschef Fastigheter
073-66 17 304

lars.sjoberg@sjoson.se

ULRIKA GARBRANT

VD & Affärsområdeschef | Mat & Dryck
076-09 40 399

ulrika.garbrant@sjoson.se

JONAS KARLSSON

Projektchef
072-500 01 58

jonas.karlsson@sjoson.se

EVA KARLSSON

VD & Affärsområdeschef | Industri & teknik
073-500 97  22

eva.karlsson@sjoson.se

Åsa Boström

ÅSA BOSTRÖM

Affärsutvecklare Mat & Dryck
070-621 30 81
asa.bostrom@sjoson.se

MAGNUS UVNÄS

Projektutvecklare | Fastigheter
073-334 80 09

magnus.uvnas@sjoson.se

LISA MELLQVIST

Affärs- och ledningsstöd
Affärscontroller Mat & Dryck
070-283 74 99
lisa.mellqvist@sjoson.se

LISELOTT LANGE

HR
070-617 14 00

liselott.lange@sjoson.se

JESSICA CARLRYD

Affärs- och ledningsstöd
Redovisningsekonom
073-022 20 11

jessica.carlryd@sjoson.se

LOUICE LUNDGREN TUTAK

Affärs- och ledningsstöd
Ekonom fastighetsutveckling
072-239 19 00

louice.lundgren.tutak@sjoson.se

JENNIE RICCI

Affärs- och ledningsstöd
Redovisningsekonom

070-772 00 39

jennie.ricci@sjoson.se

LENA JOHANSSON

Affärs- och ledningsstöd
Ekonomi Industri och Teknik
072-70 08 218
lena.johansson@tooltec.se

 

Tooltec

Tooltec utför avancerad komponenttillverkning för kunder inom energi-, marin-, försvars- samt rymd- och flygindustri – från idé till svarvning, fräsning och gnistning.

Fiskgrossisten i Lysekil

Fiskgrossisten levererar färska fisk- och skaldjursprodukter till restauranger, storkök och livsmedelsbutiker. Här är kvalitet, hållbarhet och hantverkskunnande i fokus, något som det egna kräftkokeriet i Lysekils hamn vittnar om.

Industrinät

Svenska Industrinät vill förändra synen på byggsäkerhet och fallskydd i Sverige genom att öka användandet av nät som på bästa möjliga sätt skyddar människor och egendom.

WP Welding

Vi utför kvalificerade rör-, stål- och apparatmontage för bland annat petrokemi- och processindustrin. Nyckeln till framgång är att våra kundrelationer är minst lika täta och sammansvetsade som de kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar vi levererar.

Aroma Frukt & Grönt

Varje morgon i över 25 år har Aroma Frukt & Grönt försett hotell, restauranger och dagligvaruhandeln med de finaste färskvarorna som moderjord har att avvara. Med sin djupa kunskap och ett kundfokus som ingen annan, går de en spännande framtid till mötes och vi följer stolt deras resa på nära håll.

Savolax

Att hjälpa Savolax sprida njutning är en ynnest. Deras hantverkskunnande är enormt och tillsammans med kärlek till fisken och unika rökmetoder förädlar de den finaste, frisimmande laxen från Bömlo i Norge till produkter som ingen fiskälskare kan motstå.

Nordic Choice Hotels

I vår drivkraft att skapa en levande och trygg stadsdel hela dygnet för vårt bostadsprojekt Aromalund, adderade vi hotellverksamhet i en av fastigheterna. Valet av samarbetspartner föll på Nordic Choice, Skandinaviens ledande hotellaktör med Petter A Stordalen i spetsen.

Milega

Där andra ser problem i företag identifierar Milega förmågor och nya, större möjligheter. Rent konkret bistår de företag i brytpunkter med rådgivning och affärsutveckling. Resultatet har blivit nytt liv för många bolag, men också att nya konstellationer har förlösts.

Sjömat

Sjömat står för hållbarhet, är världsledande inom spårbarhet och har anammat den växande vegetariska sjömatstrenden. Kort sagt har bolaget potential att bidra till en bättre, mer hållbar mathållning genom att erbjuda det bästa från världens bästa hav.

Fristad Bygg

Bolagets idé att bygga i massivt trä tilltalade oss från första stund. Dels är trä hållbart, dels är det lättare än stål och betong vilket minskar utsläppen vid transporter. Fristad Bygg är helt enkelt ett bolag som kan skapa guld med hjälp av gröna skogar.

2CTRL

2CTRLs lösningar för fastighetsautomation sänker förbrukningen i kommersiella fastigheter, samtidigt som de kan anpassas utifrån olika hyresgästers krav. Det bidrar till ökad hållbarhet, vilket tilltalar oss.

Aromalund

Vi tror på Lund. Det geografiska läget är utmärkt och staden rymmer en forskningsmiljö på stark frammarsch. Att förnya staden i form av 165 bostadsrätter är en otroligt spännande utmaning.

Westerport

Här planerar vi en helt ny stadsdel med handelsplats, högklassig skola och boenden för en mängd människor i en spännande del av Skåne. Det här projektet handlar om att tänka nytt och kommer att förflytta en stad såväl fysiskt som mentalt.

Timratec

Timratec är experter på konstruktioner i KL-trä. Bolaget vill främja smartare byggande i trä och ge byggbranschen en hållbar grundstomme – ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

Är du vår nästa partner?

Kontakta oss!