FASTIGHETSUTVECKLING

Sjöson lägger grunden till bra fastigheter – och bygger dem bättre

Det känns fantastiskt när modern teknik och smarta lösningar möter hållbara material och metoder. Att utveckla fastighetsprojekt från början ger oss möjligheten till allt det.

För oss handlar varje projekt om att ge människor och verksamheter de bästa förutsättningarna för såväl ett gott liv som bra affärer.

En viktig nyckel till det är välbyggda, innovativa och spännande hus. Därför söker vi efter bra platser där vi, med utvalda partners, kan förverkliga både våra visioner och människors önskedrömmar.

Visst, resurserna är ändliga – men möjligheterna är obegränsade. Att utifrån det jobba med fastighetsutveckling är vårt sätt att bidra till ett långsiktigt hållbart samhälle.

aroma_headerbild

Vill du veta hur Sjöson kan få ditt företag att växa? Prata med Hans-Anders eller Lars.

Hans-Anders Karlsson
070-28 48 490 | hans-anders.karlsson@sjoson.se

Lars Sjöberg
073-66 17 304 | lars.sjoberg@sjoson.se

”Att bygga klokt är att vara både tidlös och modern. Det leder till hållbara lösningar som tilltalar både människor och natur.”

Våra projekt

FASTIGHETSUTVECKLING

Bright Living

Bright Living arbetar med hållbar bostadsutveckling. Företagets vision är att inspirera fler bostadsföretag och människor att välja klimatsmart vid byggnation eller byte av boende.

WP Welding

Vi utför kvalificerade rör-, stål- och apparatmontage för bland annat petrokemi- och processindustrin. Nyckeln till framgång är att våra kundrelationer är minst lika täta och sammansvetsade som de kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar vi levererar.

Aroma Frukt & Grönt

Varje morgon i över 25 år har Aroma Frukt & Grönt försett hotell, restauranger och dagligvaruhandeln med de finaste färskvarorna som moderjord har att avvara. Med sin djupa kunskap och ett kundfokus som ingen annan, går de en spännande framtid till mötes och vi följer stolt deras resa på nära håll.

Milega

Där andra ser problem i företag identifierar Milega förmågor och nya, större möjligheter. Rent konkret bistår de företag i brytpunkter med rådgivning och affärsutveckling. Resultatet har blivit nytt liv för många bolag, men också att nya konstellationer har förlösts.

Sjömat

Sjömat Group består av tre varumärken. Gemensamt bildar de en aktör som förädlar och säljer fisk- och skaldjur till restauranger, storkök och livsmedelsbutiker.

2CTRL

2CTRLs lösningar för fastighetsautomation sänker förbrukningen i kommersiella fastigheter, samtidigt som de kan anpassas utifrån olika hyresgästers krav. Det bidrar till ökad hållbarhet, vilket tilltalar oss.

Westerport

Här planerar vi en helt ny stadsdel med handelsplats, högklassig skola och boenden för en mängd människor i en spännande del av Skåne. Det här projektet handlar om att tänka nytt och kommer att förflytta en stad såväl fysiskt som mentalt.

Timratec

Timratec är experter på konstruktioner i KL-trä. Bolaget vill främja smartare byggande i trä och ge byggbranschen en hållbar grundstomme – ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

Är du vår nästa partner?