MAT & DRYCK

Bra livsmedel har ingen bitter eftersmak

Sjöson vill inspirera människor till hållbara och hälsosamma måltider. För att det ska lyckas krävs att maten först och främst är god.

Därför engagerar vi oss i livsmedelsföretag där innovation, hantverkskunnande och omsorg om både människor och planet står i centrum.

Kunskap och erfarenheten som finns i sådana företag är ovärderlig. För det första är de genuina, ärliga och förädlar bra råvaror istället för att ta onyttiga genvägar. Dessutom är de rätt i en tid när folk vill ha mat i farten men också goda och hälsosamma smakupplevelser.

Att få sunda företag i den här branschen att växa ligger oss på Sjöson varmt om hjärtat. Dessutom bjuder det på en perfekt eftersmak då fler kan njuta av goda, hälsosamma, hållbara och prisvärda livsmedel och måltidslösningar av finaste märke. 

Genom att kombinera deras unika kunskaper med vårt sätt att tänka kring människor och affärer har vi nyckeln till bra livsmedel utan bitter eftersmak.

Aroma frukt och grönt

Vill du veta hur Sjöson kan få ditt företag att växa? Prata med Ulrika.

Ulrika Garbrant
0760 94 03 99 | ulrika.garbrant@sjoson.se

”Vi jobbar med företag som värnar hantverk och erfarenhet – och förstår hur rätt mix av innovation och tradition är viktig både nu och i framtiden.”

Våra varumärken

Bright Living

Bright Living arbetar med hållbar bostadsutveckling. Företagets vision är att inspirera fler bostadsföretag och människor att välja klimatsmart vid byggnation eller byte av boende.

WP Welding

Vi utför kvalificerade rör-, stål- och apparatmontage för bland annat petrokemi- och processindustrin. Nyckeln till framgång är att våra kundrelationer är minst lika täta och sammansvetsade som de kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar vi levererar.

Aroma Frukt & Grönt

Varje morgon i över 25 år har Aroma Frukt & Grönt försett hotell, restauranger och dagligvaruhandeln med de finaste färskvarorna som moderjord har att avvara. Med sin djupa kunskap och ett kundfokus som ingen annan, går de en spännande framtid till mötes och vi följer stolt deras resa på nära håll.

Milega

Där andra ser problem i företag identifierar Milega förmågor och nya, större möjligheter. Rent konkret bistår de företag i brytpunkter med rådgivning och affärsutveckling. Resultatet har blivit nytt liv för många bolag, men också att nya konstellationer har förlösts.

Sjömat

Sjömat Group består av tre varumärken. Gemensamt bildar de en aktör som förädlar och säljer fisk- och skaldjur till restauranger, storkök och livsmedelsbutiker.

2CTRL

2CTRLs lösningar för fastighetsautomation sänker förbrukningen i kommersiella fastigheter, samtidigt som de kan anpassas utifrån olika hyresgästers krav. Det bidrar till ökad hållbarhet, vilket tilltalar oss.

Westerport

Här planerar vi en helt ny stadsdel med handelsplats, högklassig skola och boenden för en mängd människor i en spännande del av Skåne. Det här projektet handlar om att tänka nytt och kommer att förflytta en stad såväl fysiskt som mentalt.

Timratec

Timratec är experter på konstruktioner i KL-trä. Bolaget vill främja smartare byggande i trä och ge byggbranschen en hållbar grundstomme – ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

Är du vår nästa partner?