Karriär

Alla företag pratar om sin värdegrund
– för oss är den en värdefull grund

Sjöson är en företagsfamilj vars främsta drivkraft är att se möjligheter och ge dem liv. Vår värdegrund sätter människan i centrum. Den genomsyrar allt vi gör och alla våra medarbetare på Sjöson är en självklar del av den.

Ömsesidighet, Lust, Mod och Skärpa är något som alla som arbetar på Sjöson ska kunna förvänta sig av sina ledare, kollegor och företag. Det är också något som alla våra medarbetare förväntas leva efter och leverera.

Vi lade grunden för Sjöson för många år sedan, därför kan vi bygga i rask takt. Det innebär också att vi konstant bygger och utvecklar våra medarbetare och organisationer. Här kan du läsa om vilka lediga tjänster vi har inom Sjöson-familjen.

Ditt nästa steg i karriären?

Hos oss på Sjöson AB arbetar vi i en trivsam miljö på ett stort kontor mitt i Göteborg. Sjöson AB är en koncern med tre affärsområden; Industi & Teknik, Mat & Dryck och Fastigheter. På kontoret arbetar vi närmare 15 personer, vilka utför arbetsuppgifter som stödjer och underlättar för våra åtta rörelsebolag.

Är du intresserad att arbeta hos oss på Sjöson AB eller på något av våra rörelsebolag? Vi söker alltid efter nya kollegor. Välkommen att kontakta oss!

Vi välkomnar alltid spontanansökningar från engagerade individer som delar våra värderingar. Vi tror på att bredda och stärka vårt team med olika talanger och perspektiv. Om du känner att du kan bidra till Sjöson eller något av våra företag är du välkommen att skicka in en spontanansökan till jobb@sjoson.se.

Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Vi har för närvarande inga lediga tjänster, men håll gärna utkik här.