INDUSTRI & TEKNIK

En framgångsrik industriprocess
kräver mänsklighet

För att ligga i framkant (och stanna där) behöver industribolag jobba med den senaste tekniken. Bolagen vi jobbar med förstår det.

Vad de också inser är att det krävs kunskap och engagemang från människor för att processer ska fungera och kvalitetsnormer uppnås.

Därför väljer vi att jobba med bolag som värnar såväl det nya som det gamla. Där kunskap och klokskap går hand i hand med innovation och tekniksprång. Där teknisk spets och hållbarhet inte är motpoler utan bästa vänner.

I en värld där industrier ofta är enorma och storskaliga tror vi att det mindre formatet är nyckeln till att skapa något riktigt bra. När vi upptäcker ett sådant bolag – då tvekar vi inte. Då kör vi.

Skärmavbild 2021-08-26 kl. 11.40 7

Vill du veta hur Sjöson kan få ditt företag att växa? Prata med Hans-Anders.

Hans-Anders Karlsson
0702-84 84 90| 

”Vi brinner för bolag med ett syfte och sunda värderingar. Med vår hjälp kan de använda sina styrkor på bästa sätt och fortsätta växa.”

Våra företag

INDUSTRI & TEKNIK

BRIGHT LIVING

Bright Living arbetar med hållbar bostadsutveckling. Företagets vision är att inspirera fler bostadsföretag och människor att välja klimatsmart vid byggnation eller byte av boende.

Tooltec

Tooltec utför avancerad komponenttillverkning för kunder inom energi-, marin-, försvars- samt rymd- och flygindustri – från idé till svarvning, fräsning och gnistning.

WP Welding

Vi utför kvalificerade rör-, stål- och apparatmontage för bland annat petrokemi- och processindustrin. Nyckeln till framgång är att våra kundrelationer är minst lika täta och sammansvetsade som de kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar vi levererar.

Aroma Frukt & Grönt

Varje morgon i över 25 år har Aroma Frukt & Grönt försett hotell, restauranger och dagligvaruhandeln med de finaste färskvarorna som moderjord har att avvara. Med sin djupa kunskap och ett kundfokus som ingen annan, går de en spännande framtid till mötes och vi följer stolt deras resa på nära håll.

Milega

Där andra ser problem i företag identifierar Milega förmågor och nya, större möjligheter. Rent konkret bistår de företag i brytpunkter med rådgivning och affärsutveckling. Resultatet har blivit nytt liv för många bolag, men också att nya konstellationer har förlösts.

Sjömat

Sjömat Group består av tre varumärken. Gemensamt bildar de en aktör som förädlar och säljer fisk- och skaldjur till restauranger, storkök och livsmedelsbutiker.

2CTRL

2CTRLs lösningar för fastighetsautomation sänker förbrukningen i kommersiella fastigheter, samtidigt som de kan anpassas utifrån olika hyresgästers krav. Det bidrar till ökad hållbarhet, vilket tilltalar oss.

Westerport

Här planerar vi en helt ny stadsdel med handelsplats, högklassig skola och boenden för en mängd människor i en spännande del av Skåne. Det här projektet handlar om att tänka nytt och kommer att förflytta en stad såväl fysiskt som mentalt.

Timratec

Timratec är experter på konstruktioner i KL-trä. Bolaget vill främja smartare byggande i trä och ge byggbranschen en hållbar grundstomme – ekonomiskt, ekologiskt och socialt.

Är du vår nästa partner?

Kontakta oss!